...

Om os


Karriere


Kontakt


Indbrudssikring af døre


tel icon


Undgå indbrud med indbrudssikring af døre

Har du været udsat for indbrud, eller vil du gerne komme tyven i forkøbet? Så er indbrudssikring af døre den helt rigtige løsning. Hos MM låsesmed tilbyder vi montering af æstetiske og funktionelle låsesystemer fra Dormakaba.

Hos MM Låsesmed tilbyder vi indbrudssikring af alle typer døre, blandt andet hoveddøre, terrassedøre, kælderdøre og havedøre. Vi er derfor sikre på, at vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

tel icon
tel iconSkab tryghed med et nyt låsesystem

Uanset om du ønsker at styrke sikkerheden på din arbejdsplads eller i dit private hjem. Hvis din dør eller lås er af en ældre generation, så er det en fordel at få et moderne og sikkert låsesystem.

Hos MM Låsesmed har vores låsesmede stor erfaring indenfor rådgivning og montering af låsesystemer, der styrker sikkerheden og skaber tryghed. Vil du gerne vide mere? Så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 31 11 11 15, så tager vi en uforpligtende samtale.

tel icon
tel iconVores låsesystemer fra Dormakaba

Hos MM Låsesmed tilbyder vi indbrudssikring af døre ved montering af dormakaba dKey og dormakaba digital cylinder. Begge løsninger er æstetiske, nemme at installere i din nuværende dør og yderst funktionelle for både private og erhverv. Læs mere om fordelene ved et elektronisk låsesystem herunder.

tel icon

Fordele ved et elektronisk låsesystem

Er du i tvivl, om du skal have monteret et nyt, moderne og elektronisk låsesystem? Så har vi oplistet nogle af de mange fordele herunder.

bpEt elektronisk låsesystem reducerer risikoen for indbrud og tyveri.

bpModerne låsesystemer kan levere adgangshistorik, så du kan se, hvem der

bpDu kan i de fleste tilfælde få lavere forsikringspræmier ved at have in

bp

bp

En låsecylinder af høj kvalitet mindsker risikoen for indbrud

En låsecylinder er en vigtig komponent i et låsesystem, som arbejder sammen med låsen og nøglen for at sikre, at døren er sikret. En høj kvalitet låsecylinder kan bidrage til at reducere risikoen for indbrud af flere årsager.

Låsecylindere af høj kvalitet er ofte fremstillet af materialer, der er modstandsdygtige over for manipulation, bore- og skæreangreb. Dette gør det vanskeligere for indbrudstyve at bryde ind ved at manipulere eller ødelægge låsecylinderen. Det er vigtigt at vælge den rigtige låsecylinder, der passer til dine behov og krav, samt at overveje yderligere si

Hør mere om indbrudssikring af døre

Har du spørgsmål til indbrudssikring af ejendom, vores låsesystemer eller noget helt tredje? Så kan du med fordel kontakte en af vores låsesmed for en uforpligtende samtale. Kontakt os ved at ringe på telefon 31 11 11 15 eller sende en mail til info@mmlaasesmed.dk.

Se nogle af vores serviceområder

LÅSESMED AMAGER | LÅSESMED HVIDOVRE | LÅSESMED NØRREBRO | LÅSESMED ØSTERBRO | LÅSESMED RØDOVRE | LÅSESMED VALBY | LÅSESMED BRØNDBY | LÅSESMED GLOSTRUP | LÅSESMED BALLERUP


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og
modtage eksklusive tilbud hver uge

Nature

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtage eksklusive tilbud hver uge

tel icon